03

Diensten van The-Spotlight. 

Webdesign en adverteren. 

ADVERTEREN

The-Spotlight maakt het voor alle soorten en maten bedrijven mogelijk om te adverteren op talloze platforms. Zelfs met een laag budget. Adverteren is mogelijk op onder andere de Google Search Engine, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Marktplaats, eBay, YouTube, Pinterest en Amazon. Als u graag op een ander platform wilt adverteren valt dat te bespreken.

INSTAGRAM/FACEBOOK SHOP

The-Spotlight biedt ook opties voor bedrijven om Instagram en Facebook shops te realiseren. Dit maakt het voor bestaande en nieuwe klanten eenvoudig om uw bedrijf te vinden en meteen te shoppen. Tevens leidt adverteren met directe links naar uw producten tot meer verkopen een bezoekers.

WEBDESIGN

The-Spotlight specialiseert zich in webdesign voor allerlei bedrijven, van detailhandel tot verhuurde appartementen. Of u nou een nieuw bedrijf heeft of een bedrijf wat al enige tijd op de markt is, The-Spotlight zal u helpen groeien. Ook als u nog geen website heeft kunt u bij The-Spotlight terecht. Samen zullen we dan de wensen en mogelijkheden bespreken.

The-Spotlight zal proberen uw bedrijf naar de top van de branche te brengen en de competitie met lokale concurrenten daardoor te beëindigen.

WIE BEN IK

Pakketten 

ADS

Met een bestaande website of een bestaand sociaal media account adverteren op een of meerdere platforms.

SOCIALS

Een of meerdere sociale media accounts laten maken. Met de mogelijkheid om een bestaande webshop te koppelen of een nieuwe webshop aan te maken.

WEB

Een gepersonaliseerde website laten maken. Die aangepast wordt aan uw wensen. Bijvoorbeeld een reserveringsysteem voor pensions of een webshop voor winkels.

Combineren is altijd mogelijk, neem contact op bij vragen of interesse.

CONTACTEER MIJ